Weetjes van mij, die je waarschijnlijk nog niet weet.

Hier komen wat persoonlijke en zakelijke weetjes die je waarschijnlijk nog niet van me weet.

 

* Ik werk ook nog 2 dagen in het ziekenhuis als doktersassistente. Omdat ik het zo leuk vind om collega's te hebben. 

 

* Wat er nog niet goed beschreven staat in mijn website maar wat ik het állerleukste vind om met klanten te gaan zoeken naar wat hun stijl is! Dus waar ze zich goed in voelen en vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet kunnen treden. In wat voor een situatie ze ook terecht komen. 

 

* Dat ik nog steeds mezelf af en toe laat bij trainen (persoonlijk en professioneel). Maar het specialiseren in het vinden van de stijl die echt bij iemand hoort, mijn belangrijkste doel wordt omdat ik er zo blij van word.

 

* Ik doe niet aan metamorfoses. Dan voelen klanten zich even goed, maar ze weten nog steeds niet goed wat ze moeten kopen! 

 

* Ik geef duidelijke tips over kleur in een waaier en/of over stijl op papier zodat je het ook na kan lezen als je het niet meer weet. Ik word zelf namelijk ook heel blij van mensen die heel duidelijk zijn en tips geven die ik ook gelijk in de praktijk kan brengen.

 

* Aan huis heb ik mijn eigen praktijk maar ik ga liever naar de klanten toe. Daar hebben ze ook vaak de kleding bij de hand zodat ik meteen ook meer van hun persoonlijkheid zie. Ik kijk vaak ook naar de inrichting van het huis, want dat zegt ook veel over mijn klant.

 

Dit is het wel!

 

Groetjes van Winette