Draag jij al een jumpsuit?

Kleding van Little soho
Kleding van Little soho

 

Een jumpsuit verdwijnt eigenlijk nooit uit het modebeeld. Het is een kledingstuk dat je makkelijk kan dragen en in één keer zorgt dat je outfit klaar is. Je stylt er mooie schoenen en leuke accessoires bij en je bent klaar!

 

Voordelen van de jumpsuit:

 

- Je bent in een kéér klaar!

- Je kunt een jumpsuit voor iedere gelegenheid aan trekken. Werk, strand of voor een feestje.

- Je kunt ze kopen in zoveel verschillende stijlen, dat er altijd wel iets voor jou tussen zit. Één die goed bij jouw figuur past en in de kleuren zijn die jou goed staan.

- Je kunt een jumpsuit heel het jaar dragen. In de winter met een leuk jasje erover heen en in de zomer alleen met accessoires.

- Doordat de jumpsuit één kleur is, lijk je langer en slanker. Je hebt geen breekpunt in de kleuren (behalve als je een andere kleur riem erom draagt).

 

 

Nadelen van de jumpsuit:

 

- Als je naar het toilet moet dan moet heel je jumpsuit uit. Dat is best wel een werk. Zeker als je er ook nog een jasje overheen draagt.

- Als je erg klein bent dan is de bovenkant van de jumpsuit vaak te lang. Dan kun je beter een broek met een top van dezelfde kleur/stof dragen, dan lijkt het een jumpsuit maar zit het voor jou beter.

- Pas op met jumpsuits van jersey, hier krijg je vaak voorgevormde knieën in als je vaak zit en weer gaat staan.

 

Liefs Winette