Hoe draag je een korte broek?

 

Vier manieren om een korte broek te dragen! (zonder het gevoel dat je op de camping bent)

 

 

1) Combineer kort met lang.

 

Kies je voor een korte broek, draag dan een blouse met lange mouwen op ( die je lekker op kan stropen) of draag een colbert boven je korte broek.

Dit maakt jouw korte broek direct elegant.

 

2) Gebruik accessoires!

 

Dat het te heet is voor accessoires hoeft zeker niet waar te zijn! Kies voor een mooie zonnebril, speelse armbanden of een ketting. Dit kan je outfit net een upgrade geven zodat je er stijlvol uit ziet.

 

3) Ga voor een lager contrast in je outfit. 

 

Zorg bijvoorbeeld dat je een witte blouse aantrekt met een lichtblauwe korte broek.

Kleuren die namelijk dicht bij elkaar liggen zorgen ervoor dat jij optisch iets langer lijkt. Een korte broek zorgt toch altijd dat je wat korter lijkt. 

Draag jij in je uiterlijk (haar, huid en ogen) een hoger contrast? Zorg dan dat je accessoires in een groter contrast zijn.

 

4) Kies de juiste schoenen.

 

Kies een schoen met een sleehak of instappers. Zorg dat de schoen gekleed is, je kan ook platte slippers dragen maar zorg wel dat ze eindigen bij je wreef zodat je benen optisch verlengd worden.

 

 

Welke korte broek past het beste bij jou? Het verschilt bij ieder figuur wat het beste staat maar zorg dat de broek eindigt halverwege je dijen en boven je knieën. Het is echt een kwestie van passen want er is veel verschil in stijl en vorm.

 

 

Liefs Winette