Stijlregels die achterhaald zijn!

 

1)  Dat rood en roze vloeken bij elkaar.

Dat werd vroeger gezegd maar is nu helemaal niet meer van toepassing. Zolang roze en rood uit dezelfde kleurfamilie komen (warm of koel bijvoorbeeld), is het een mooie combinatie.

 

 

2)  Je kan maar 1 kleur sieraad dragen.

Sieraden in de kleuren goud, zilver en rosé kan je prima met elkaar combineren. Meestal gaat je voorkeur uit naar een bepaalde kleur, maar het is geen probleem om ze te combineren.

 

 

3)  Wit of crème kan je niet in de winter dragen.

Op dit moment zie je het heel veel wit en crème in de winkels. Dus vind je het mooi maar twijfel je omdat het winter is? Niet doen, je kan het kopen en dragen! Kijk wel of de witte kleding van warme materialen is gemaakt zoals leer, suède, wol, fluweel enz.

 

 

4)  Prints mixen kan niet.

Prints mixen met elkaar is gewaagd maar het staat heel leuk. Let er wel op dat de ene print kleiner is dan de andere print. Dat combineert het beste met elkaar. Zo maak je een verrassende outfit.

 

 

5)  Sweaters dragen doen alleen sporters.

Vroeger werden sweaters alleen met sporten gebruikt. Dat is natuurlijk al lang niet meer zo. Sweaters kan je heel stylisch dragen met een nette broek eronder of met een blousekraagje boven je trui uit of boven een mooi a-lijn rok. Je kan sweaters met een opdruk dragen of juist zonder. Net wat jij mooi vind!

 

 

6)  Zwart en bruin kan je niet met elkaar combineren.

Het zijn natuurlijk twee basiskleuren maar je kan ze heel goed in één outfit dragen. Deze kleurencombinaties kunnen heel stijlvol zijn.

 

 

7)  Kleine vrouwen kunnen geen maxi jurk of rok dragen.

Dat is zeker nu niet meer van toepassing. Ben je klein en vind je het moeilijk om een lange rok of jurk te vinden? Zorg dan dat de rok helemaal op je schoenen valt. Hiermee lijk je gelijk langer. Neem geen rok met grote prints en zorg dat je op je bovenlichaam iets nauwsluitends draagt, iets wijds maakt namelijk vierkant.

 

 

Liefs Winette