Samen beleven

Samen beleven

 

Heb je een dierbare die kanker heeft of heeft gehad en wil je haar graag wat geven om haar te steunen of op te vrolijken? Zoals een kleuradvies, een stijladvies of een shopsessie en vind je het voor jezelf eigenlijk ook wel heel erg leuk?

 

Je kan bij mij een workshop aanvragen die je samen met een vriendin, zus of nicht of met meerdere vrouwen volgt. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Jullie stellen zelf de groep samen en in overleg zoeken we een datum en locatie uit. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten.

 

 

Kleuren workshop

 

De kleuren workshop is geschikt voor maximaal 4 personen. We beginnen met een presentatie over kleur, zodat iedereen een idee krijgt wat kleur is en doet. Daarna gaan we met de kleurendoeken aan de slag en kijken we bij iedereen welke kleuren het beste staan. Ik werk met 10 seizoenen dus we vinden altijd de juiste kleuren die jou laten stralen. Daarna krijgt iedereen een specifieke kleurenkaart en vertel ik hoe je daar mee kan winkelen.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 45,- per persoon.

 

 

Stijl workshop

 

De stijl workshop is geschikt voor maximaal 8 personen. We beginnen met een body scan, ik vertel je welke stoffen je het beste kan dragen en daarna doen we bij iedereen een figuuranalyse en geef ik aan welke kledingvormen daar het beste bij passen. Ik geef advies over wat je kan accentueren en hoe je lichaamsdelen kan camoufleren. Aan het eind maak je zelf een moodboard met kleding die goed bij jou past. We werken vanuit een snelbinder, zodat je er zelf van alles bij kan schrijven.

De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en kost € 45,- per persoon.

 

 

Samen shoppen met meerdere vriendinnen/zussen

 

Winkelen met een personal shopper, maar dan met meerdere vriendinnen/zussen. Lekker voordelig en vooral heel gezellig! Jullie stellen de groep zelf samen (maximaal 4 personen) en in overleg bepalen we de locatie. In een dagdeel gaan we voor iedereen een outfit scoren. Vooraf vraag ik wat jullie zoeken en wat jullie wensen zijn. Ik doe het voorwerk, zodat we daarna gericht kunnen shoppen.

De shopsessie duurt maximaal 3 uur en kost € 190,-