vrouwen weer zelfvertrouwen geven na kanker

Over mij

Hoi, ik ben Winette van der Knaap (1975), styliste en gelukkig met mijn man en 2 kinderen.

 

Ik heb kleding altijd erg belangrijk gevonden. Toen ik nog een tiener was, zat ik al achter de naaimachine bij mijn moeder om mijn eigen kleding te maken die specifiek bij mij paste. En met een uiterst stijlvolle oma die ik altijd bewonderde omdat ze er altijd zo charmant en stijlvol uit zag, was mijn interesse voor kleding gewekt.

 

Uiteindelijk heb ik een opleiding in het ziekenhuis gevolgd en heb ik jaren als doktersassistente gewerkt. Ik miste de creatieve inslag heel erg en ben daarom de opleiding voor kleur en stijl advisering gaan doen.

 

Na een paar jaar als styliste te hebben gewerkt, miste ik de diepgang in mijn sessies en nu heb ik de overstap gemaakt om vrouwen te helpen die kanker hebben gehad. Zelf heb ik in 2001 botkanker in mijn bovenarm gehad. Chemo's en een zware operatie volgden en uiteindelijk heb ik er een beperking aan mijn arm aan overgehouden. Na dat traject ben ik mezelf behoorlijk kwijt geraakt. Ja, ook in mijn kledingstijl.

En daarom wil ik jou graag helpen!

 

Door goed te luisteren naar wie je bent en wat je wil kan ik gericht advies geven over welke kleuren jou mooi staan en je vertellen wat kleur met je doet.

Jou zichtbaar laten zijn, zodat jij jezelf weer de moeite waard vindt. Ik vind het leuk dat iedereen een andere stijl en ideeën heeft en zo zoek ik een passend advies.

 

Met kleding laten zien wie je bent en wat je wilt uitstralen vind ik het belangrijkste. Om jou, na de veranderingen na kanker, weer met een goed gevoel voor de spiegel te laten staan. Zodat je de overstap van vrouw naar vrouwelijk weer gaat maken.

 

jou stijl  winette van der knaap