Black Friday

blog black friday

 

Meerdere tips vóórdat je volgende week vrijdag op Black Friday (29 november) helemaal los gaat met kopen!

 

1) Ruim eerst je kast op en kijk in je kast wat je allemaal hebt en nog past. Je hebt vaak meer dan je denkt! En schrijf dat op! Zie punt 2.

 

2) Schrijf op wat je nodig hebt. Koop alleen wat je genoteerd hebt en niet meer. Er is dan wel korting, maar kleding kopen die je nooit draagt is helemaal zonde van je geld.

 

3) Zie je een leuke trui en kan je niet kiezen in de kleur? Koop geen 2 dezelfde truien in verschillende kleuren. Dan ga je altijd maar 1 van de 2 dragen. Koop de kleur trui die je het meeste kan combineren met je kleding thuis of de kleur die jou het beste staat.

 

4) Koop alleen wat jou het wauw gevoel geeft! Dan zal je het ook heel veel gaan dragen.

 

5) Nu is het moment om basis items te gaan kopen. Basis items zijn bijvoorbeeld een grijze of donkerblauwe broek waar je nu iets meer aan uit kan geven omdat er korting is.

 

6) Ik heb het al vaker gezegd maar let op cost per wear. Dat betekent dat hoe vaker je een kledingstuk draagt, hoe beter de CPW (cost per wear) waarde zal zijn. Een winterjas van 300,- euro die je minstens 50 keer aantrekt komt slechts op 6,- per draagbeurt. Die jurk van 75,- in een opvallende kleur, die je maar 3 keer draagt, is vele malen duurder.

 

 

Dus bereid je alvast goed voor zodat je geen miskopen gaat kopen en hou deze tips in je achterhoofd.

 

Ikzelf ga voor mijn werk (dus om 6.30 uur in de ochtend) even achter de laptop zitten om het één en ander te bestellen. Maar dat zijn ook maar een paar items.

 

Veel plezier,

 

Groetjes Winette