Wie ben ik?

Mijn naam is Winette van der Knaap en ik ben de enthousiaste eigenaresse van Mooi Image (op zijn Engels). Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en daarnaast wil ik jóu graag helpen om je goed en mooi te voelen in de kleding die je draagt.

 

Passie

Al jaren heb ik een passie voor kleding, winkelen en uiterlijke verzorging. Ik zie vaak aan mensen dat de kleding die ze dragen en hoe ze combineren, beter kan. Kleding laat een deel van je persoonlijkheid én gevoel zien. Een bedeesd persoon voelt zich niet lekker in bontgekleurde kleding en andersom komt een vrolijk type niet tot haar/zijn recht als zij/hij zich hult in zakelijke, simpele kleding.

Ik ben eerlijk en direct, wat niet altijd makkelijk is, maar ik wil jóu met mijn tips zelfverzekerd laten stralen.

 

Cursus stijlingadvies

In 2014 ben ik begonnen met een cursus stijlingadvies, gegeven door een imagoconsultant in fashionminded Amsterdam. Dit was natuurlijk veel theorie over imago, gedrag, kleding, verschillende persoonlijke stijlen en menselijke vormen. Hiermee kreeg ik theoretische onderbouwing om mijn stijlgevoel te verwoorden. Vervolgens gaf ik een aantal workshops, maar ik miste het advies over kleuren.

 

Cursus kleuradvies

In 2015 heb ik dus een cursus kleuradvies gedaan. Ik geef nu ook tips over persoonlijke kleuren; door samen gedetailleerd te kijken vinden we de juiste kleuren die passen bij jouw huid, haar en ogen. Je zult ervaren dat de impact van kleur erg groot is.

NEEM CONTACT OP: 

Winette van der Knaap

TELEFOON: 06-37172783