Workshops

WORKSHOP  kleuradvies

Tijsduur: 2 tot 2,5 uur

Kosten workshop: €45,-  max. 4 personen

 

Aan het begin van een workshop kleuradvies vraag ik om je make-up te verwijderen en laat ik een presentatie zien over kleur. Hierin worden de verschillende kleuraspecten uitgelegd. Daarna bepaal ik met de doeken bij ieder persoonlijk welke kleuren het beste bij je passen. Natuurlijk krijg je hier ook een persoonlijke kleurenkaart met jouw specifieke kleuren en seizoenstype. Reken er wel op dat je even op elkaar moet wachten totdat iedereen een eigen kleuradvies heeft. Vervolgens leg ik in groepsverband uit hoe je de kleurenkaart gebruikt tijdens het winkelen.

 

 

 

WORKSHOP  stijladvies

Tijdsduur: 3 uur

Kosten workshop: €45,- max. 8 personen

 

Bij de workshop stijladvies ligt er vooraf een boekje klaar voor de deelnemers. Hierin vind je de informatie over de verschillende figuren van de man of vrouw en de kledingtips die daarvoor gelden. Je moet diverse onderdelen invullen en bewust meekijken en meedoen. Je positieve en negatieve lichaamseigenschappen opschrijven en bepalen welke je wilt accentueren en welke niet. Vooraf wil ik graag dat je een miskoop meeneemt zodat ik kan uitleggen waarom het een miskoop is. Na de pauze maak je een moodboard met knipsels uit de tijdschriften die ik heb meegenomen. Denk aan jouw specifieke lichaamseigenschappen en plak de plaatjes bij elkaar die bij jouw specifieke lichaamseigenschappen passen. Tenslotte vul ik de snelhechter aan met jouw persoonlijke kleding en stijltips.

 

 We maken in overleg een afspraak voor een dag en tijdstip, eventueel in de avonduren. Uiteraard kom ik naar een bedrijfslocatie of huisadres toe.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, hoor ik het graag via contact.

 

*Alle prijzen zijn per persoon, inclusief 21% btw en je betaalt geen reiskosten in het Westland.

NEEM CONTACT OP: 

Winette van der Knaap

TELEFOON: 06-37172783